torsdag 21. mars 2013

Verdens nest beste selger og rekrutterer søkes!


Jeg heter Sverre, og jeg trenger hjelp. Jeg har nylig begynt som leder for et fantastisk selskap som heter NovaAgentum. Vi har som mål å gi flinke mennesker muligheter. Konkret forvalter vi to nettverk av høyt utdannede, motiverte og dyktige mennesker, ett for studenter (Nova 100) og ett for yrkesaktive (Nova Pro). Disse kobler vi med noen av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Siden våre medlemmer får mulighet til å nettverke med andre flinke folk og bli kjent med spennende bedrifter helt gratis er de ganske fornøyd med oss. Det som gjør det hele ordentlig morsomt er at bedriftene også er fornøyde med oss selv om de betaler for det! Se bare hva Hydro og NetCom sa da de ble intervjuet av e24 på eventet vi kjørte i september i fjor: http://e24.no/jobb/dette-er-toppstudentenes-utstillingsvindu/20276112
Som du forstår elsker jeg jobben min, men nå trenger jeg faktisk hjelp. Julie (som er skikkelig flink) tar veldig godt hånd om nettverkene våre, men i høst begynte vi også å jobbe med rekruttering. Jeg er innmari god på rekruttering selv (sier Julie i hvert fall), men for å få nok fokus på rekrutteringssatsningen vår, trenger vi en til på laget. Derfor ser vi etter en person som forstår verdien av modellen vår og som kan hjelpe oss å selge og levere rekruttering.
Som rekrutterer vet jeg at erfaring er viktig, så det vil nok være en fordel om du har vært borti salg eller rekruttering før. Aller helst skal du være verdens beste selger og rekrutterer, men Julie sier at det kanskje er litt mye å håpe på. Det er i alle fall ekstremt viktig at du er opptatt av kundefokus og kvalitet, for vi er veldig opptatt av å levere verdi til kundene våre. Vi har bare høyt utdannede mennesker i nettverkene våre, så for at du skal henge med i svingene kan det være en fordel om du har noe fartstid fra høyere utdanning selv.

Selv etter seksten år i Sverige, åtte år i Danmark og seks år i Norge, er det mange ting som kan forbedres. Dersom du er den rette vet vi at du vil bidra til å gjøre selskapet vårt enda mer fantastisk i fremtiden, både for nettverkene, kundene og oss som jobber her.

Vi er sikkert enig om at punktlister er kjedelige, men dersom du lurer på hva jobben egentlig går ut på, kan du se her (OBS: det er mye mer gøy i virkeligheten enn som punktliste):
  • Identifisere nye potensielle kunder og jobbe målrettet for å opprette kundeforhold med disse, primært gjennom nettverk/leads men også gjennom oppsøkende virksomhet (populært kalt salg)
  • Pleie relasjoner med eksisterende kunder og videreutvikle avtaler med disse
  • I samarbeid med kunder vurdere om våre tjenester vil bidra til å skape verdi, og eventuelt tilpasse tjenester i henhold til dette (dette er egentlig også salg, men litt mer løsningsorientert)
  • Løse rekrutteringsoppdrag (her får du heldigvis god hjelp fra nettverkene våre)
  • Hjelpe til med å ta hånd om nettverkene gjennom eventer, intervjuer og karriereveiledning (sammen med Julie)
Vi har en hjemmeside på www.novaagentum.no som sier litt mer om selskapet, men den skal (heldigvis) snart fornyes! Hvis du er nysgjerrig på hvem du eventuelt skal jobbe med kan du sjekke oss ut på LinkedIn eller Twitter (@juliebrunsvik og @sverrehaugen). Hvis du er enda mer nysgjerrig kan du ringe meg på  92401771 for å få vite mer om stillingen.
Hvis du derimot rett og slett tror at du er den som kan hjelpe oss, så er du hjertelig velkommen til å sende søknad, vitnemål og CV til Julie (julie.brunsvik@novaagentum.no). Søknadsfrist er 14. april.
PS! Vi er egentlig mer seriøse enn denne stillingsannonsen gir uttrykk for, så ikke del denne med folk som jobber i våre partnerbedrifter; Nordea, Orkla, Steria, Schibsted, SEB, Coca Cola Enterprises, Mondelēz International og Computas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar